Sanna Isidorsson!

Kategori: Q / A

21

Beroende av?

Inspiration, shopping, kramar, choklad, och speciellt han.

Vem behöver jag mest just nu?

Den är svår. Jag känner att jag behöver alla nära och kära hela tiden, lika mycket. Men just nu känner jag nog att jag behöver krama min älskade mormor en massa. 

Nästa mål i ditt liv?

Att bli sambo med Daniel på riktigt! Visst han bor ju här hemma hos mig nu, men jag vill känna att vi har vårt alldeles egna där vi kan göra det sådär mysigt. 

När mår jag bra?

När jag shoppar är jag riktigt lycklig. Jag känner alltid att jag vinner något. Haha, vilket jag ändå gör.

Hur ser mina morgonrutiner ut?

Om jag inte snoozar sisådär 2-3 gånger brukar jag ta mig ur sängen runt halv sju på vardagar. Rengör mitt ansikte med cleansing gel, ansiktsvatten och avslutar med en dagkräm. Äter frukost ifall min mage är på min sida (måste bli mycket bättre på att äta frukost), återvänder till badrummet och borstar tänderna innan jag sätter på mig min vardagliga sminkning. Sen kommer vi till det jobbiga.. Kläder och hår. Det är ingen idé att jag lägger fram kläder dagen innan för jag ångrar mig alltid i sista sekund ändå, men när jag väl kommer fram till något jag är nöjd med fixar jag håret så det smälter in i outfiten. Blir oftast klar precis innan jag behöver promenera iväg till skolan och när jag gör det, gör jag det med odödlig musik i lurarna. 

5 saker jag vill göra i framtiden:

1. Resa tillbaka till New York och stanna där i minst en månad. 

2. Åka på en volontärresa, vara en hjälpande hand till både djur och barn.

3. Fortsätta plugga inom mode och styling.

4. Gifta mig, utomhus, sådär enkelt men helt sagolikt.

5. Kunna säga att jag är frisk.

Vad finns alltid i min handväska?

Plånbok, tuggummi, hörlurar, nycklar, borste och min älskade läppenna. 

Vad är jag dålig på?

Att vara snäll mot mig själv. Jag är alltid för hård mot mig själv.. Är även usel på att säga nej.

 

 

Q & A

Q - Åh vill också börja springa men tycker att det är så tråkigt!! och jobbigt att sätta igång. Hur hittar du motivation till det? Tycker du att det är roligt att springa eller gör du det bara för att? Kram!

 

A - Haha ja jag känner igen mig i dig, och det är de faktiskt många som gör! Jag har precis börjat springa igen och den här gången tycker jag faktiskt att det är roligt. Visst kan det kännas väldigt segt vissa dagar då man inte finner någon motivation alls, men så fort jag kommer ut är det super härligt! Speciellt den stunden efteråt.. 

Ett tips är att sätta upp mål. Jag vill springa en del lopp nästa år så jag börjar redan träna upp konditionen nu, vilket gör att målet inte blir för hårt heller. Jag kan ta det sakta men säkert helt enkelt! Om det är för jobbigt att börja springa direkt är intervaller ett bra träningsknep för konditionen att få lite snålskjuts. Jag började med PW sedan intervaller och nu springer jag. 

Jag tror på dig! Stor kram. 

Svar på ditt påstående

Jag måste få ut mig hur tacksam jag är över de läsare jag faktiskt har, jag säger inte att det är super duper många men det är ändå ett antal som tittar in här dagligen. Och av det antalet är det ytterligare ett antal som väljer att kommentera väldigt fina och peppande saker. Jag är så tacksam för det och ni, ja just ni har faktiskt hjälpt mig ett par trappor upp i mitt mående, ni har fått mig att kunna se det fina i mig själv. Love you guys! 

Och så har vi ett litet mindre antal som klickar sig in här dagligen för att dom stör sig på mig, och känner att dom behöver uppdatera och störa sig ännu mer på mig. T.ex på hur jag ser ut, skriver, gör eller hur jag tänker. Jag förväntar mig aldrig att alla ska tycka om mig, för det kommer alltid finnas människor som stör sig på mig eller som aldrig kommer finna tycke för mig. Så fungerar vi alla, vi behöver inte hata men ibland tycker vi verkligen inte om alla personer. Och finns det då människor som tycker om mig spelar det ingen roll vad resten tycker. Men jag är ändå tacksam över att de antalet som nu stör sig på mig väljer att inte uttrycka det i elaka kommentarer, jag är tacksam över att dom är mogna nog att förstå att det kommer finnas människor vi kommer störa oss på men det är inget vi kan göra något åt. 

Och slutligen har vi det lilla antalet som klickar in sig här dagligen och som stör sig nå otroligt, och kan inte motstå att kommentera något hatiskt. Dom bara måste få det ur sig i sina små anonyma kommentarer. Jag har inte fått en elak kommentar på hur länge som helst, förrän igår. Genom att kolla på IP-adressen är det alltså någon som har suttit hemma i Strängnäs/Eskilstuna och känt att "nej hon är inte vacker att titta på, så jag måste se till att hon får reda på det, och fy hon kommer inte vara vacker på balen heller, bäst att hon får veta det". Strängnäs är alltså väldigt litet och den enda jag känner ordentligt där är min pojkvän, sen är jag väl bekant med några av hans fina kompisar också. Jag har aldrig känt hat mot någon där och visst finner jag det lite tråkigt när någon som antagligen ska på balen och en som antagligen inte känner mig stör sig så pass mycket på mig att den behöver trycka ner mig. Men efter att det känns tråkigt skrattar jag lite, jag kommer ju gå på den där balen och jag kommer känna mig vacker, och jag kommer få spendera kvällen med den finaste dejten och många fina människor, det kommer bli många nya ansikten men jag älskar det och just den här som kände så mycket hat har ju chansen att faktiskt ta det till mig personligen. Fast, är det så fegisar gör? Nej dom vill helst befinna sig anonyma. Och det är just vad den personen är för mig, endast anonym. 

 

 

Anonym, jag hoppas du känner dig vacker! För det gör jag. 

 

12 snabba

Hemmakväll eller utekväll?

Hemmakväll, trots att utekvällar nästan alltid är roligt är jag mer en "mysmänniska".

 

 

Håkan Hellström eller Oskar Linnros?

Oskar Linnros, ganska självklart! Aldrig riktigt fastnat för Håkan.

 

Silver eller guld? 

Silver.

 

Skräck eller komedi?

Komedi! Senast jag såg en skräckfilm kunde jag inte sova ensam i en vecka..

 

Singel eller förhållande?

Förhållande!

 

Tatueringar eller piercingar?
Tatueringar!

 

Bli uppraggad eller ragga själv?

Bli uppraggad, haha har ingen aning om hur man raggar..

 

Höst eller vår?

Vår! Då hoppet efter det mörka och kalla kommer fram.

 

Öl eller vin?

Vin helt klart, inte lyckats fastna för öl.

 

Serie eller film?

Följer nog helst en serie!

 

Shopping- eller solsemester?
Åh! Svåraste hitills.. Man kan ju faktiskt mixa båda delarna..

 

Odd Molly eller Hunkydory?

Hunkydory är nog mer min stil. 

 

Q / A

Varför började du att blogga?

För att vara ärlig så följde jag "trenden" när jag var runt 8. Mina äldre kompisar bloggade väldigt mycket, fixade och trixade med sin design hit och dit och jag blev såå inspirerad. Jag skapade en egen blogg men sög verkligen på det här med design.. Så det fick mina kompisar fixa åt mig och jag höll mig till att skriva om vad jag gjorde om dagarna. Som en liten dagbok på nätet. 

Vad skulle du ta med till en öde ö? 3 saker. 

Daniel, för jag klarar mig inte utan honom. Choklad, för jag klarar mig inte utan det. Och en jordgubbsodling, vill hålla mig sysselsatt på ett gott vis. Hur? På en öde ö? Det vet jag faktiskt inte, men jordgubbar är gott. 

Favorit mat?

Älskar mat, all möjlig mat, men nu till våren och sommaren kommer ju alla dessa fräscha sallader.. Som hemmagjord kall potatissallad, jordgubbsallad eller melonsallad.. Åh, så mumsi.

Hur ser du dig själv om 5 år?

Om 5 år är jag alltså 23 år, när jag är 23 år vill jag bo ihop med honom, studera det jag verkligen vill och kunna vara så stolt över volontärresan jag ska ha hunnit med.

Drömresan?

Sen jag började högstadiet har jag haft som dröm att åka på en volontärresa. Där jag jobbar gratis med att hjälpa utsatta djur och även i skolor bland barn. Det här är något jag kommer göra efter gymnasiet, så det ska bli av. Har alltid drömt om New York och Australien också, vilket är klart att båda resorna blir av nu. Woho!

Vart ser du dig om 10 år?

Exakt samma som den frågan med fem år framåt. Bara att jag inte vill vara kvar i Stockholm och att jag kanske har klämt ut en liten godbit. Barn alltså, haha. 

Favoritserie?

New girl och Friends, utan tvekan.

Favoritfilm?

Ser på så många filmer och tycker att det finns så många bra.. Men ingen som har fastnat och tagit titeln som favorit.

Någonting vi inte vet om dig?

Haha ja oj.. 

1. Undviker fortfarande A-brunnar, händer att jag går på dom men gör det helst inte.. Det har blivit sånt obehag sen jag och min kusin var små och hon verkligen skrek och knuffade bort mig från dom. Haha.

2. Måste ta bort minst 3 lager av osten innan jag kan äta den. Oavsett om den är alldeles ny eller redan öppnad. 

3. Jag har atsma, mjölkprotein-allergi, väldigt känslig för gluten och pollenallergi. 

4. Dricker inte läsk. Inte för att det är onyttigt, utan för att det inte alls faller mig i smaken. Ska jag ha något att dricka ska det vara ett kallt glas vatten, bärig smoothie, en latte eller en varm kopp te.

5. Jag har aldrig rökt en cigarett! Och jag är väldigt väldigt stolt över det. 

6. Sätter ALLTID på kranen när jag ska gå på toa, även fast det endast är jag hemma. 

7. Jag har en tendens att glida in på andras dialekter när jag pratar med folk. Tro mig, aldrig för att håna..

8. Jag kan vara väldigt blyg och försiktig, men är jag trygg i någons sällskap, ja då är jag en galen liten prick. 

Nej kan hålla på hur länge som helst med det här! Men det ska jag ej.. Nu ska jag svara på resten!

Hur lång är du? 

 

Jag är 1,56 kort!

Hur fick du ditt jobb? 

Jag var ute efter ett extrajobb som barnvakt/barnflicka redan från början så jag sökte lite på nätet och hittade barnflickans hemsida. Jag hörde av mig till dom och fick komma på intervju väldigt snabbt, jag matchades även med en familj väldigt snabbt vilket var så skönt! Idag trivs jag jättebra med mitt jobb, umgås och vaktar två fina killar och har två underbara chefer!

Vad brukar du och Daniel göra när ni är med varandra?

Oj.. det kan se så olika ut. Bara vara, gosa, se på film, serier, laga god mat tillsammans, äta god mat ute, umgås med de övriga i familjen, dra en runda på stan, gå promenader, ta en fika någonstans, plugga, fåna oss, reta varandra, resa, gå på bio. Ja allt möjligt!

Vilken linje går du?

Jag går en danslinje. Men jag dansar ju inte längre eftersom jag inte mår så bra psykiskt. 

 

Q/A + shoes

Q - Hur har du råd med så mycket? Resor, kläder osv..

 

A - Jag sparar. Tro det eller ej, men jag har faktiskt levt på mina studiebidrag ett långt tag, jag har bara satt upp mål och sparat till det. Såklart så har mamma och pappa betalat nödvändiga saker och bjudit på några saker och ting då och då. Men jag vill betala mina egna saker, vilket är lättare nu då jag har en egen inkomst också. Har några trick som har fungerat väldigt bra för mig..

 

Skippa småköpen, handla det du behöver. Att gå förbi ett café eller en butik som har 50% rea på vägen hem kan ofta förekomma.. Det kan handla om en liten godisbit, matbit eller dricka på macken för 50kr eller en tröja som inte är något speciellt men som ändå är så pass billig att den kostar 100kr, varför inte passa på liksom? Det kan handla om att ha små kontanter ute som man vill göra av med, bara för att dom finns där. Gör inte det! Tänk efter på alla småköp som egentligen inte betydde så mycket, som skulle kunna täcka en stor summa i din plånbok just nu. Med den stora summan vill vi ju köpa något vi behöver, eller något som vi verkligen vill ha istället. Är du sötsugen, kolla i skafferiet om det finns några ingredienser du kan göra något gott på. Då blir hela familjen glad!  

Rensa garderoben, sälj sådant du inte använder längre. Det är inte roligt med kläder som bara tar plats i garderoben, kläder man inte alls använder längre. Rensa, ta kort, lägg ut på blocket/tradera, köp och sälj, eller gör en liten bloppis! Det tjänar du pengar på, och någon annan får användning av kläderna istället. 

Har du något mål, skriv upp det. Jag ska resa till New York i sommar, och när jag väl är där så vet jag att jag VILL och KOMMER shoppa en hel del.. Så jag har gjort ett litet inspirations collage med anteckningar och bilder på new york och valt en summa pengar som jag ska stoppa undan till resan varje månad. Genom att se hur mycket pengar det fylls på blir det bara roligare och roligare att spara. 

 

 

Tänker fortsätta på det här med ämnet.. men är det någon som är intresserade av dessa skor så lämna ett mail till sanna.isidorsson@gmail.com. Skorna är urläckra! Strl 37, från ZARA. Är tyvärr lite för stora för mina små fötter.. Alltså är dom knappt användna, haft dom ute endast en gång. 

 

 

Q & A

Q - Vad använder du för rött läppstift? Du passar jättebra i det!

A - Vad glad jag blir, tack så mycket! Jag använder MAC´s Russian Red (matte), och sätter aldrig på ett läppstift utan en läppenna.. Så till mitt röda använder jag Isadoras Ruby Red lipliner. Suveränt!

 

Q - Varifrån kommer swimsuitsen?

A - Baddräkterna hittar ni på bloomingdales!

 

Upp