Sanna Isidorsson!

Q / A

Varför började du att blogga?

För att vara ärlig så följde jag "trenden" när jag var runt 8. Mina äldre kompisar bloggade väldigt mycket, fixade och trixade med sin design hit och dit och jag blev såå inspirerad. Jag skapade en egen blogg men sög verkligen på det här med design.. Så det fick mina kompisar fixa åt mig och jag höll mig till att skriva om vad jag gjorde om dagarna. Som en liten dagbok på nätet. 

Vad skulle du ta med till en öde ö? 3 saker. 

Daniel, för jag klarar mig inte utan honom. Choklad, för jag klarar mig inte utan det. Och en jordgubbsodling, vill hålla mig sysselsatt på ett gott vis. Hur? På en öde ö? Det vet jag faktiskt inte, men jordgubbar är gott. 

Favorit mat?

Älskar mat, all möjlig mat, men nu till våren och sommaren kommer ju alla dessa fräscha sallader.. Som hemmagjord kall potatissallad, jordgubbsallad eller melonsallad.. Åh, så mumsi.

Hur ser du dig själv om 5 år?

Om 5 år är jag alltså 23 år, när jag är 23 år vill jag bo ihop med honom, studera det jag verkligen vill och kunna vara så stolt över volontärresan jag ska ha hunnit med.

Drömresan?

Sen jag började högstadiet har jag haft som dröm att åka på en volontärresa. Där jag jobbar gratis med att hjälpa utsatta djur och även i skolor bland barn. Det här är något jag kommer göra efter gymnasiet, så det ska bli av. Har alltid drömt om New York och Australien också, vilket är klart att båda resorna blir av nu. Woho!

Vart ser du dig om 10 år?

Exakt samma som den frågan med fem år framåt. Bara att jag inte vill vara kvar i Stockholm och att jag kanske har klämt ut en liten godbit. Barn alltså, haha. 

Favoritserie?

New girl och Friends, utan tvekan.

Favoritfilm?

Ser på så många filmer och tycker att det finns så många bra.. Men ingen som har fastnat och tagit titeln som favorit.

Någonting vi inte vet om dig?

Haha ja oj.. 

1. Undviker fortfarande A-brunnar, händer att jag går på dom men gör det helst inte.. Det har blivit sånt obehag sen jag och min kusin var små och hon verkligen skrek och knuffade bort mig från dom. Haha.

2. Måste ta bort minst 3 lager av osten innan jag kan äta den. Oavsett om den är alldeles ny eller redan öppnad. 

3. Jag har atsma, mjölkprotein-allergi, väldigt känslig för gluten och pollenallergi. 

4. Dricker inte läsk. Inte för att det är onyttigt, utan för att det inte alls faller mig i smaken. Ska jag ha något att dricka ska det vara ett kallt glas vatten, bärig smoothie, en latte eller en varm kopp te.

5. Jag har aldrig rökt en cigarett! Och jag är väldigt väldigt stolt över det. 

6. Sätter ALLTID på kranen när jag ska gå på toa, även fast det endast är jag hemma. 

7. Jag har en tendens att glida in på andras dialekter när jag pratar med folk. Tro mig, aldrig för att håna..

8. Jag kan vara väldigt blyg och försiktig, men är jag trygg i någons sällskap, ja då är jag en galen liten prick. 

Nej kan hålla på hur länge som helst med det här! Men det ska jag ej.. Nu ska jag svara på resten!

Hur lång är du? 

 

Jag är 1,56 kort!

Hur fick du ditt jobb? 

Jag var ute efter ett extrajobb som barnvakt/barnflicka redan från början så jag sökte lite på nätet och hittade barnflickans hemsida. Jag hörde av mig till dom och fick komma på intervju väldigt snabbt, jag matchades även med en familj väldigt snabbt vilket var så skönt! Idag trivs jag jättebra med mitt jobb, umgås och vaktar två fina killar och har två underbara chefer!

Vad brukar du och Daniel göra när ni är med varandra?

Oj.. det kan se så olika ut. Bara vara, gosa, se på film, serier, laga god mat tillsammans, äta god mat ute, umgås med de övriga i familjen, dra en runda på stan, gå promenader, ta en fika någonstans, plugga, fåna oss, reta varandra, resa, gå på bio. Ja allt möjligt!

Vilken linje går du?

Jag går en danslinje. Men jag dansar ju inte längre eftersom jag inte mår så bra psykiskt. 

 

11 mars 2015 19:52 | Q / A |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas