Sanna Isidorsson!

Svar på ditt påstående

Jag måste få ut mig hur tacksam jag är över de läsare jag faktiskt har, jag säger inte att det är super duper många men det är ändå ett antal som tittar in här dagligen. Och av det antalet är det ytterligare ett antal som väljer att kommentera väldigt fina och peppande saker. Jag är så tacksam för det och ni, ja just ni har faktiskt hjälpt mig ett par trappor upp i mitt mående, ni har fått mig att kunna se det fina i mig själv. Love you guys! 

Och så har vi ett litet mindre antal som klickar sig in här dagligen för att dom stör sig på mig, och känner att dom behöver uppdatera och störa sig ännu mer på mig. T.ex på hur jag ser ut, skriver, gör eller hur jag tänker. Jag förväntar mig aldrig att alla ska tycka om mig, för det kommer alltid finnas människor som stör sig på mig eller som aldrig kommer finna tycke för mig. Så fungerar vi alla, vi behöver inte hata men ibland tycker vi verkligen inte om alla personer. Och finns det då människor som tycker om mig spelar det ingen roll vad resten tycker. Men jag är ändå tacksam över att de antalet som nu stör sig på mig väljer att inte uttrycka det i elaka kommentarer, jag är tacksam över att dom är mogna nog att förstå att det kommer finnas människor vi kommer störa oss på men det är inget vi kan göra något åt. 

Och slutligen har vi det lilla antalet som klickar in sig här dagligen och som stör sig nå otroligt, och kan inte motstå att kommentera något hatiskt. Dom bara måste få det ur sig i sina små anonyma kommentarer. Jag har inte fått en elak kommentar på hur länge som helst, förrän igår. Genom att kolla på IP-adressen är det alltså någon som har suttit hemma i Strängnäs/Eskilstuna och känt att "nej hon är inte vacker att titta på, så jag måste se till att hon får reda på det, och fy hon kommer inte vara vacker på balen heller, bäst att hon får veta det". Strängnäs är alltså väldigt litet och den enda jag känner ordentligt där är min pojkvän, sen är jag väl bekant med några av hans fina kompisar också. Jag har aldrig känt hat mot någon där och visst finner jag det lite tråkigt när någon som antagligen ska på balen och en som antagligen inte känner mig stör sig så pass mycket på mig att den behöver trycka ner mig. Men efter att det känns tråkigt skrattar jag lite, jag kommer ju gå på den där balen och jag kommer känna mig vacker, och jag kommer få spendera kvällen med den finaste dejten och många fina människor, det kommer bli många nya ansikten men jag älskar det och just den här som kände så mycket hat har ju chansen att faktiskt ta det till mig personligen. Fast, är det så fegisar gör? Nej dom vill helst befinna sig anonyma. Och det är just vad den personen är för mig, endast anonym. 

 

 

Anonym, jag hoppas du känner dig vacker! För det gör jag. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas