Sanna Isidorsson!

Ett litet annorlunda svar

Jag förstår fullständigt att folk pratar och frågar och undrar, men såhär ligger det till.. Jag har mått väldigt dåligt, och jag har en väldigt jobbig period nu och jag kan inte riktigt sätta fingret på just det där lilla som har orsakat det här stora. Jag är inte stabil nog för att förstå vad som händer just nu, jag är inte stabil nog för att kunna svara på de frågorna ni har för jag vet inte riktigt själv än. Det jag vet nu är att skolan jag går i inte är bra för mig och min hälsa, jag har så många andra små konflikter inuti mig just nu och jag går av ifall jag lägger på en tegelsten till. Så det jag vet nu är att jag har kastat bort en tegelsten, jag har tagit ett beslut, ett beslut som betyder att jag inte längre kommer gå i Stockholms Estetiska Gymnasium.

Och det som kommer hända nu är att jag ska söka till ett onlinegymnasium till hösten. Det kommer kräva mycket av mig där också, men inte på samma sätt som stockholms estetiska har gjort för mig. Det handlar mer om att ansvaret ligger mer på mig och att jag måste kunna planera, riktigt bra. Samtidigt som jag får mycket mer tid att jobba på mina andra konflikter, jag kommer ha mer tid tillsammans med min mamma och lillebror, lika mycket som jag har med min pappa idag. Jag kommer kunna träffa mina kompisar på ett annat sätt, ett behövligt sätt. 

Jag förstår att ni är förvirrade, jag är själv otroligt förvirrad. Men älskade vänner.. Jag är så lättad. Och för att sluta det här inlägget vill jag också lägga till att det inte är något fel på Stockholms Estetiska, utan det är jag som har det väldigt tufft och inte klarar av en dag till i en sådan miljö längre. Det är jag som behöver något annat. Ingen har någonsin varit elak mot mig i den skolan. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas