Sanna Isidorsson!

Yoga + Happy

Började min morgon med ett yoga pass hemma, med ögon mot den vita snön som har fallit ner på marken. Den form av yoga jag använde mig av är något jag har lärt mig under några lektioner, och ett pass som ska göra en glad. Så underbart att starta med det första man gör på morgonen, verkligen! Det är då man behöver all positiv energi som mest.

Allt jag är och allt jag velat vara

Hejhej från mig och kittekatten i sjukbädden! Soffan har varit min absolut trognaste och drygaste vän de senaste dagarna och jag är inget annat än irriterad på den just nu, den är så himla tråkig. Den där soffan.. Men tack vare den tråkiga soffan har jag orkat mig upp, tagit ett antal duschar och satt på mig ordentliga kläder. Trallat runt och varit rastlös. osv.. Och nu inväntas ännu mer soffhäng framför dubbelavsnitt av revenge tillsammans med min älskade mamma, love it!

 

Magsjuka ute på landet

Jag är fortfarande hemma hos mamma ute på landet. Natten innan mitt tåg till Stockholm skulle ta sin färd fick jag en dos av magsjuka, spydde alltså från halv tolv på natten till tolv på dagen därpå. Kan ha varit det absolut värsta dygnet jag varit med om.. Men idag är jag på benen och får i mig sockerflingor, hihi! 

Resten av min fina klass har dock något väldigt bra att se fram emot ikväll på kungliga operan.. vilket även jag har sett fram emot hela terminen, men det kommer fler chanser för mig ändå. 

Känslan

En augusti morgon.

Det är just allt det där, allt det där som inte går att känna som känns. Och solen går numera ner, när jag väljer att gå upp.

Starbucks

Efter två nätter hemma i Stockholm gav jag mig av till centralen med endast två timmars sömn och tog en liten frukost på starbucks innan jag hoppade på tåget mot Ljusdal. Och nu sitter jag här hemma och har precis stoppat i saffranspannacotta i kylen, mums!

Blir här hemma de sista dagarna innan skolan tar sin start igen, även fast de dagarna kommer vara fyllda med plugg så känns det väldigt mysigt.

 

Nick Cabana

Min fina julklapp till honom. Nick Cabanas klockor är helt makalöst snygga! Och är ni ute efter någon present eller bara för att unna sig något eget så tycker jag verkligen att ni ska kika er in på deras hemsida. Finns så mycket fint!