Sanna Isidorsson!

Hela havet stormar

Mitt liv innehåller en hel del springor just nu, det varierar från underbart till värdelöst. Flera gånger om dagen.
Men nu vet jag, det finns en gräns på hur mycket energi jag bör lägga ner på personer som inte ens bryr sig, och den gränsen har jag passerat för längesen så jag backar. För nu har dom visat och jag har förstått.

Sunday floor

Kom hem från en väldigt händelserik kväll igår, haha.. Tog en skön sovmorgon och satte mig framför barnprogram i soffan med frukost och i mjukisdressen. Glömt bort hur underbart det verkligen är! 

Efter det tog jag mig till centrum och fixade lite mat till kylskåpet och fick med mig ett korall färgat nagellack också, så fint nu till våren. När jag väl var där fick jag ett "Nu går vi ut och går!" sms av min kära kusin, så skyndade mig hem istället och drog på mig springkläderna och mötte henne nere runt sjöarna. Älskar att hon är så spontan, älskar även våra diskussioner haha.. Det är skönt att ha någon som henne så nära, nära på alla sätt. 

New in

Efter en mysig natt med tjejerna stannade jag till i stan på vägen hem, hade bestämt mig för att endast kolla upp ett par byxor och INTE köpa en massa annat. Det blev inga byxor.. Hann bara lägga mina ögon på H&M's skyltfönster och den här underbara koftan bara skrek efter mig.. Så ja nu har jag brutit mitt köpförbud!

We

Ligger bland vita sängkläder, hans doft.
Tittar på ett trasigt draperi, som han hjälpte mig att ha sönder.
Våra skrynkliga handdukar liggandes på golvet, och med våran egna spotifylista på i bakgrunden.
Efter fyra och ett halvt år finns det äntligen ett vi, ett oss. Jag älskar oss.

15 januari

Jag är så förälskad i mitt liv just nu. Allting går som på ett rullande band, eller ja nästan allting. 

Har haft riktigt slappa skoldagar den här veckan och imorgon behöver jag inte delta på någon lektion alls. Så jag pluggar lite hemma och fixar med annat innan jag bär mig av till Trosa och övernattar med mina två fina. Sen tillbringar jag resten av helgen med min kära och på lördag är det öppet hus på min skola då jag ska delta på två danslektioner och snacka lite allmänt om skolan. Roligt att få inspirera andra, verkligen! 

 

To the moon but further

Kom hem runt 12-13 tiden från skolan idag, och inte haft någon riktig lektion alls.. Dom här veckorna fram över ser verkligen bekväma ut! 

Har precis fixat lite lunch och ska ta mig en kvarts sömn eller så innan jag börjar städa ur min garderob samt andra grejs. Sen ger jag mig på lite träning och plugg!