Sanna Isidorsson!

Tankar som kramar

För fem år sen, trodde jag att det aldrig skulle funka. Men jag drömde om det, varje dag, jag drömde om oss. Idag har jag min dröm fångad. Jag har oss.

Jag har fått väldigt många frågor om Daniel, och vårt förhållande. Idag fick jag en om just vårt lilla distansförhållande. Sen jag blev boende i Stockholm kan jag hoppa på tåget och det skulle ta 40 min innan jag var hos honom. Exakt den tiden det tar för mig till skolan på morgnarna. Men tänk om de vardagliga resorna till skolan var lika enkla att ta till honom. Till skolan åker jag inom SL, till honom kan jag bara åka genom SJ. Vilket betyder att det kostar mer pengar och att det ligger en del planering bakom våra besök. Jag tar mig inte till eller hem från honom lika lätt, vilket inte han heller gör. Därför ses vi för det mesta bara under de helger vi inte har något planerat. Och det är klart att man inte går ledig varje helg. Vi kanske ses varannan. Men jag är ändå så tacksam över den lilla biten. För fem år sedan skulle en tågresa ta runt 5-4 timmar. 

Många ser distansförhållanden som något positivt, att det är nyttigt för en själv och för förhållandet. Men det gäller att vara stark för att få det att fungera. 

Jag kan ofta känna mig ensam, ensam och vilsen när jag har honom på distans. Vissa nätter kan tankar slå mig, krama sig åt hårt, utan att släppa taget. Helt ärligt så kan det vara tankar om vad jag ska ta mig till när jag måste komma över allting, när allt inte går längre, när allt förstörs. Vad gör jag då? Det finns ingenting att göra då. De enda kramarna jag vill ha om nätterna är av honom, jag vill ha de kramar som får mig att känna den där lyckan, den lyckan som ger mig en spark i rumpan för att jag ens ligger och grubblar över vad jag ska ta mig till när allt förstörs. För det gör aldrig det. Det vet jag varje gång vi är med varandra, det talar våra hjärtan om för oss. 

Det är inte alltid det är sådär, det går såklart i vågor. Vissa dagar är jag jätte lycklig och finner inga som helst problem med vår situation. High on life som det kallas.. Ser endast de underbara ting med att jag ens har honom. Och att det finns en del positiva sidor med att vara ifrån varandra ibland. Skapa ännu mer spänning till nästa gång man ska ses, bygga upp ännu mer fjärilar i magen som flyger starkare och starkare för varje gång. Får de hårt kramande tankarna som berättar att allt är fint och att allt går så bra istället. 

Men det är svårt att vara ifrån de man älskar. Men när jag har bestämt mig för att någonting ska gå, då går det. Jag tänker aldrig i hela mitt liv aldrig låta det gå. Har aldrig funnit några tvivel på det sen det blev vi heller. Och till frågan hur jag överlever ett distansförhållande. Han, han får mig att överleva det, han får mig att älska det, att hata det, men framförallt att klara det. Det finns inga självklara lösningar. Bara oändligt mycket vilja och en hel del timmar av att bita ihop.

Allt blir bra tillslut, därför är det tillåtet att vara lite svårt nu. 

Me & You

Jag och min bättre halva efter middagen på vapiano. Lägg märke till Daniels läckra driving gloves som han fick av mig, så snygga! Lite avis faktiskt..

Birthday girl

Fyllde 17 igår, ett år ifrån 18. Den dagen spenderade jag faktiskt helt ensam, så därför kände jag för att åka in till stan och tröst-shoppa lite haha.. Typiskt! Men så värt.
Senare räddades min dag av besök från mitt hjärtegos, vi blev hämtade av pappa på kvällen och alla tre avnjöt en god middag på vapiano.
Idag får jag äntligen åka hem till resten av min familj uppe i Hälsingland. Och dåå kan jag blogga som vanligt igen, min dator har tyvärr kraschat..

Bättre halva

Den där helgen som kommer sitta så fint bland alla minnen.

Alla hjärtans dag mys, överraskningar, natt på hotell, god god mat, shopping, familjemys, 18-årsfirande och en massa skratt. 

Jag mår så bra med dig.

Ballet de cour

Har precis tagit en paus från pluggandet av dansteorin, det absolut bästa teoretiska ämne jag har i skolan. Just nu läser vi om balettens historia, och även fast det är många och svåra franska ord/namn att hålla reda på så är det faktiskt rätt intressant. Och balett är ju så vackert.

Snapshots

Vaknade upp i ett ljust vinterland och drog iväg med mamma och lillebror till Hudiksvall. Där mättade jag magen med god thaimat och hjärtat med urgulliga handskar och en halsduk för endast 30 kr st. Kap! 

Mamma köpte med sig högtalare hem också.. så ja hon och jag har poppat och dansat ett bra tag nu.. haha vi två är mina favoriter.