Sanna Isidorsson!

Gravity

Jag och Daniel tog en mysig visit till filmstaden här i Råsunda och såg på Gravity. Var lite skeptisk över att vi tog den med 3D men ångrar mig inte ett dugg efteråt. Satt bokstavligen spänd genom hela filmen, 

Inga drömmar är fel

Åkte raka vägen till biblioteket idag efter skolan, kändes verkligen så skönt och avslappnat och fick saker gjort. Sedan passade jag på att leta efter en vinterjacka men herre jisses vad svårt det ska vara att hitta någon man verkligen fastnar för.. så den jakten lägger jag nog åt sidan ett litet tag till. 

Sen kan jag ju också dela med mig av att mamma och pappa har planerat det här lovet så himla dåligt. Sett fram emot att få komma hem till hälsingland men nu kommer det ju tydligen inte bli så ändå! 

Things we left behind

Ett par bilder under de senaste höstdagarna..

Det var ett bra tag sedan jag tog mig tid till att kolla in här. Det har hänt så otroligt mycket i mitt liv nu och även fast saker har gått läskigt fort fram så har en del bara stått stilla.

Ett kapitel har stängt, ett sådant som har vänt om hela min värld sen ett halvår tillbaka. Men under samma visa har ett nytt öppnats. Jag kan säga att det går mer bra för mig nu än vad det går dåligt. Man kan vara ledsen, men man kan fortfarande lyckas så otroligt bra på andra plan. 

Det är mycket plugg men äntligen känner jag att jag ligger i fas och orkar ta mig tid till det, för herregud vilken befrielse att ha allting gjort och slippa känna den där osäkerheten under lektionerna. 

Upp