Sanna Isidorsson!

Fall in love with your life

Städning, plugg och lite span efter jobb. Så tvungen att ta med den urgulliga teckningen som Daniel ritade också, hihi. 

Märkte även att jag behöver en rensning utav mina garderober, i båda mina hem. Även få med en hel del skor när jag hälsar på i färila nästa gång!

Gloves

Letat efter ett par skinnhandskar i en evighet känns det som, problemet är att dom alltid har kostat så tråkigt mycket för att endast vara ett par handskar så jag har oftast bara lagt mig det åt sidan. Men häromdagen svängde jag förbi H&M och hittade ett par as snygga för endast 200 spänn. Det mina damer och herrar, det kallas för kap! 

Goji & Havtorn

Tur att jag har en mamma som fyller på te-hyllan med mitt favorit te såhär till de kalla tiderna. Och idag har jag bra användning av det då jag har en sådan där ligga inne och se på film dag. Också en slags njutning av den sista lediga dagen. 

Eyelashes

Testar mina lösögonfransar som egentligen var till Halloween.. men nu blev det ju inte riktigt så. Haha vilket inte känns så bekvämt alls faktiskt. Älskar att dom ser så naturliga ut, men jag går runt och blinkar ett antal gånger per sekund och får för mig att allt ska åka in i ögonen. Så detta är ju inget jag kommer kosta på mig mer av, haha..

Upp