Sanna Isidorsson!

Morgon ångest

Förstår inte vart den där fruktansvärda ångesten kommer ifrån, jag vet bara att jag inte vill ha den här. Jag mår himmelskt underbart under dagarna just nu då jag är omringad av folk jag tycker om och av folk som tycker om mig tillbaka, men den där stunden på morgonen, då jag vaknar känner jag mig så ensam. Även fast jag har haft personer liggandes vid min sida känner jag mig så ensam. 

Och idag är det inte bara ensamheten som äter upp mig, det är något mer, något allvarligare. Något som egentligen borde stoppas nu direkt. 

Jobba på lycka

Den gången man släpper in honom för första gången, den gången är så svår att göra ogjord. Han kommer in, stänger dörren och sväljer nyckeln. Ingen av er har kontroll över vad som kommer hända där efter. Du vet vad han tycker om att äta till frukost, vad han drömmer om, du vet vad han hatar och vad han verkligen brinner för, du gör dig fin för honom även fast han inte lägger märke till något. Hjärtat har fladdrat och ni har lärt er så mycket nytt av varandra, ni har varit tillsammans så länge att du inte  minns hur det är att andas ensam. Det är självklart att man rädd för att släppa taget.

Men kärlek är inte alltid vackert, det är även det mest fruktansvärda som existerar för hjärtat. Men en dag kan all spänning bara ta slut, dom tusentals kyssarna du fick varje dag kan förvandlas till bara 2. Och istället för dom varma armarna runt din kropp somnar han med ryggen mot dig. Då finns det frågor man bör sätta sina egna svar på, är han den du vill vara med? skulle du gå sönder om allt bara tog slut? är du villig att lösa detta? 

Vill du fortfarande vara med honom, säg det, skrik ut det, prata med honom, lös det. Förklara hur mycket du vill ha honom, och hur ledsen det gör dig att få känna hur ni båda sakta växer bort. 

Är det något du egentligen inte vill men inte vågar göra av med, säg det också. Annars kan du riskera att göra sönder honom, och dig själv. Jobba på det som gör dig lycklig, det kan vara läskigt när man har glömt bort hur det är att somna ensam, eller inte ha någon famn att längta hem till. Men ju fortare det är gjort, desto fortare kan du lära dig att sluta oroa och bli van med känslan att vara ensam men även med en chans till att jobba upp något nytt. Man får gå sönder, gråta lakanen blöta, man får äta stora mängder av tröst. Men har du verkligen tid för det? Och är det värt? Solen är uppe, gå då ut med huvudet högt och visa världen vilken kämpe du är istället. 

Till en fin vän.

dance audition

Bilden förklarar en del av min vecka. Väldigt mycket dans + två uttagningar vilket har varit det läskigaste jag gjort i mitt dansliv, men så värt, vilken kick! Och det känns bara positivt så jag är himla nöjd! 

Baked oatmeal

Var sådär super duper hungrig när jag kom hem från skolan så bestämde mig för att försöka mig på lite ugnsbakad gröt med smak av hallon, vilket jag inte ångrar att jag gjorde! Åh så gott, testvärt! 

Odd Molly

Okej det var ett tag sen jag uppdaterade såhär dåligt men efter lite födelsefirande och dagar i älskade stockholm är jag på hemmaplan igen och har inget emot lite fler inlägg. 
Fick med mig hem en vårig och superfin odd molly kofta som ni ser på bilden ovan, så himla nöjd! Solen har verkligen hittat hit nu och fåglarna är på humör, min energi är även på topp så imorgon ställer jag morgonklockan för att ta mig ut på säsongens första löparunda, yay!
Upp