Sanna Isidorsson!

När du förlorade mig

"Hej Sanna! Förra sommaren läste jag om dom tråkiga händelserna du fick vara med om och nu har exakt samma sak hänt mig! Otrohet.. Hur hanterade du detta? Jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag är verkligen helt förstörd."

Otrohet är inget man ska behöva hantera. Otrohet är något som helt enkelt inte ens ska få existera.

Och helt ärligt så vet jag inte hur man hanterar något sånt, det är egentligen något man själv känner efter vad som känns bra, bättre, mindre bra, dåligt, mer dåligt eller rättare sagt helt uselt.

Jag kände mig usel, jag kände mig helt värdelös, jag kände mig pinsam. Jag var något som inte räckte till för honom, det var något som fattades hos mig som dom andra hade. Jag grät, i dagar, kvällar, nätter och på morgonen var jag bara helt stum. Jag försvann när allt det jag inte trodde var sant bekräftades, han tog sin äckliga sanning och mitt självförtroende, hopp och alla små leenden med sig och stack.

Jag hade egentligen så fel. Jag var inte usel, jag var inte värdelös, jag var definitivt inte pinsam, och jag räcker visst till, och det finns inget som saknas hos mig, jag är jag och det som finns hos mig gör mig till den jag är. Allt det jag trodde jag var, allt det var han.

Skulle jag göra om det idag skulle jag säkert bli ledsen och arg igen. Jag skulle låta mig gråta över det, men skulle sätta ilskan längst fram. Jag skulle sätta alla hans negativa sidor längst fram och vara arg över det, arg istället för ledsen. Jag skulle påminna mig själv över hur pinsamt det borde vara för honom, sen skulle jag bara skratta åt det. Jag skulle klivit ut med huvudet högt, visat världen att jag är verkligen stark och jag låter inget/ingen dra ner mig. Jag skulle umgås med människor som gör mig glad istället för att ligga ensam hemma och gråta över en person som gjorde mig så illa. För när jag ser tillbaka på det undrar jag varför jag grät i veckor när han inte ens var värd det. Han var aldrig värd mina tårar, inte ens min tid.

Det handlar om att vara modig, att våga leva sitt liv även om någon krossade dig och lämnade dig i tusen bitar. Tro på dig själv, alltid. Vad gör dig glad? När du har ett svar den frågan vet du nog vad du ska göra, exakt nu.

Stor hjärtekram från mig! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas