Sanna Isidorsson!

Summer beauty

Untitled #25

Enkel och fin outfit som jag mer än gärna bär i sommar med solkysst hy, solblekt och "saltvatten hår" 

Jag bröt bokstavligen ihop när jag kom hem idag, less stressad, besviken, fritidslös och saknar alldeles för mycket. Även fast det kommer bli jätte jobbigt att lämna nian, högstadiet och folket runtomkring så längtar jag mer än något annat tills det här är över. Jag vill starta om.

Men jag hämtade mig igen och gjorde klart ännu en inlämningsuppgift. 

Keep your head up high, beautiful

Nu pustar jag ut.. Idag har jag fått två inlämningsuppgifter f'ärdiga och är stolt över mig själv! Eftersom att jag har satt ett mål att vara färdig med allt tills på fredag gäller det plugg varje dag den här veckan, men det är så värt. Då på fredag kan jag känna mig fri från plugg, nian och alla dessa krav, dessutom kommer min fina pojke hit och håller min lediga helg lite mys sällskap! 

You're using my love as a weapon

Onsdagar, egentligen brukar detta vara dom dagarna då jag kommer hem och letar fram de skönaste kläderna som befinner sig i garderoben och bara vilar, vilar från exakt allting. Men icke sa nicke, snart är det en vecka kvar tills jag har som mål att vara klar med alla arbeten och därför ska jag lägga ner min tid på spanskan hela kvällen.. Glädjeskutten är långt långt härifrån. 

Myskläderna fick dock åka på ändå.

Det finns inga ord

Gaaaaah! Jag orkar seriöst inte mer! Allt, precis allting har kommit som en bomb såhär på slutet det är BARA skola skola skola skola. Jag är helt seriöst utbränd, jag fungerar inte mer snart. När allt det här är över behöver jag komma iväg, till något lugnt långt härifrån och göra något som verkligen glädjer mig. Jag behöver fkn semester. 

14:21

Grejen med mig är att jag spontan åker gärna på helger, jag måste verkligen härifrån ibland annars känner jag mig hopplöst instängd. Just idag när jag vaknade kände jag världens shoppingsug, vilket är jobbigt då jag bor i ljusdals kommun vilket betyder att det är himla tomt på shopping! Och eftersom att vi får hit grillgäster ikväll kunde jag inte ta mig för långt bort så vi satte oss i bilen och åt på lill-babs i järvsö, haha.. Vilken spontan trip liksom! Nej men det var mysigare än vad jag hade föreställt mig, en himla god räkmacka och lite sött på det, finnemang. 

När du förlorade mig

"Hej Sanna! Förra sommaren läste jag om dom tråkiga händelserna du fick vara med om och nu har exakt samma sak hänt mig! Otrohet.. Hur hanterade du detta? Jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag är verkligen helt förstörd."

Otrohet är inget man ska behöva hantera. Otrohet är något som helt enkelt inte ens ska få existera.

Och helt ärligt så vet jag inte hur man hanterar något sånt, det är egentligen något man själv känner efter vad som känns bra, bättre, mindre bra, dåligt, mer dåligt eller rättare sagt helt uselt.

Jag kände mig usel, jag kände mig helt värdelös, jag kände mig pinsam. Jag var något som inte räckte till för honom, det var något som fattades hos mig som dom andra hade. Jag grät, i dagar, kvällar, nätter och på morgonen var jag bara helt stum. Jag försvann när allt det jag inte trodde var sant bekräftades, han tog sin äckliga sanning och mitt självförtroende, hopp och alla små leenden med sig och stack.

Jag hade egentligen så fel. Jag var inte usel, jag var inte värdelös, jag var definitivt inte pinsam, och jag räcker visst till, och det finns inget som saknas hos mig, jag är jag och det som finns hos mig gör mig till den jag är. Allt det jag trodde jag var, allt det var han.

Skulle jag göra om det idag skulle jag säkert bli ledsen och arg igen. Jag skulle låta mig gråta över det, men skulle sätta ilskan längst fram. Jag skulle sätta alla hans negativa sidor längst fram och vara arg över det, arg istället för ledsen. Jag skulle påminna mig själv över hur pinsamt det borde vara för honom, sen skulle jag bara skratta åt det. Jag skulle klivit ut med huvudet högt, visat världen att jag är verkligen stark och jag låter inget/ingen dra ner mig. Jag skulle umgås med människor som gör mig glad istället för att ligga ensam hemma och gråta över en person som gjorde mig så illa. För när jag ser tillbaka på det undrar jag varför jag grät i veckor när han inte ens var värd det. Han var aldrig värd mina tårar, inte ens min tid.

Det handlar om att vara modig, att våga leva sitt liv även om någon krossade dig och lämnade dig i tusen bitar. Tro på dig själv, alltid. Vad gör dig glad? När du har ett svar den frågan vet du nog vad du ska göra, exakt nu.

Stor hjärtekram från mig! 

Ibland måste man vara sin egna hjälte

Några pics från mina senaste dagar.  

Och sminkvideon kan vi bara lägga åt sidan nu, det går inge bra för mig och jag finner ingen ork till något alls. Och, det är himla pinsamt haha, men jag har lovat er och det ska komma upp något liknande inom kort!

Jag har jätte fina vänner, familj och en pojkvän som fyller mina dagar med kärlek och lycka just nu, men det händer så konstiga saker.. Jag är helt ärligt rädd, jag har ingen aning om vad jag ska ta mig till vissa gånger. Jag vet inte om jag inbillar mig eller om det verkligen är verklighet. Och jag vågar inte sätta svar på det. Just idag är jag även riktigt arg, i en skola ska man aldrig behöva känna att man måste ta med sig exakt alla saker överallt pågrund av att man är rädd över att folk ska ta något. Det har pågått stölder på våran skola under ett ganska långt tag nu, och då menar jag inte stölder av små pennor.. utan som iphone, pengar, böcker och faktiskt privata ting! Och just idag blev jag av med något.. Dagens samhälle kräver för tusan lås för väskor OCH över ett visst område. Jag saknar att känna mig säker när jag hänger av mig mina kläder och lämnar väskan på morgonen, och det är nog inte bara jag utan många fler, och man ska inte behöva sakna, man ska alltid kunna känna så.