Sanna Isidorsson!

Brownie med mörkchoklad

  Blev helt plötsligt jätte sugen på att baka och eftersom att det midsommar imorgon var det en himla tur, för då har vi ju lite gott tills dess också! Trollade iaf fram ett par super duper goda brownies/muffins med mörkchoklad i. Några svämmade tyvärr över, men jag försökte trixa ihop dom igen vilket syns på bilden haha.. 

Adventure is out there

Jag har nu gjort ett val vilket går ut på att jag ska få spendera mina pengar ordentligt tills våran Rihanna weekend är över. För därefter är mina planer att införskaffa en burk med en liten etikett där det står "semester" på, och den burken kommer få bli min lilla semesterburk som ska fyllas med pengar och jag ska bli en usel slösare och en fantastisk sparare istället!

Jag vill nämligen så så så gärna åka på en liten semester, till en stad eller till något soligt, själv. Ensam med någon kompis eller pojkvän, om jag är en bra övertalare förstås! Upptäcka en massa nytt och njuta så det visslar om det. Så när den burken talar om höga pris ska det bli en resa by my own!  Bild från våran roadtrip i USA.

Viljan att finnas kvar

Mitt liv har rusat mot mig som ett tåg i full fart och jag har bara stått och sett på, jag har väntat tills den där kraschen skulle komma  och just idag vändes hela min värld upp och ner, jag har skapat floder, tappat andan och somnat in ett antal gånger. Jag kanske behöver hjälp, men jag har ändå valt att börja bygga upp en bro över alla dessa floder så jag kan ta mig över, ta mig framåt helt enkelt. Jag borde älska mig själv, inte känna motsatsen. Och jag borde ta vara på tiden jag får med mina nära, inte kasta mig ifrån dom, inte sluta kommunicera med dom och inte sluta ta emot deras hjälp. Jag behöver ju hjälp, jag har bara inte insett det förrän nu. Och att jag känner mig så ensam, det är mitt egna fel. Jag är mitt egna monster. Jag vill leva för mig. Jag vill inte bry mig om åsikter från andra människor. Och jag vill kunna se på mig själv med ett leende och bara älska sättet jag är på. 

Jag är inte där än, det kan ta tid att bygga upp en trasig bro, men jag ska börja jobba på det, varje dag hädanefter. 

Man säger att allt är fint

Tonat håret ett step mörkare och jag stor trivs redan.

Imorgon tar jag itu med en kortdag i skolan och åker sedan till ljusdal, där dom även tar studenten just då. Men jag åker vidare till min Adam som går ut på fredag istället, och där stannar jag tills på söndag! Ser fram emot dom dagarna en hel del. Sen är det min tur, för efter den veckan har jag både bal och avslutning och sen ska det firas looooov! 

Jag lever mitt liv utanför

Haft en febrig natt inne på toaletten, ungefär. Så perfekt såhär sista dagarna då mina betyg står på spel! Även att alla symtom jag har kommer överens med magkatarr.. Har vaknat till nu och tänkte plugga på det sista inför de två prov vi har imorgon, ska dit och jag ska göra dom även fast jag mår som jag gör. Sen är jag fri, från allting. Så dåligt att sätta två prov sista dagen innan betygssättning bara, och det är just dom två proven vi har med våran lärare som ligger efter i all rättning vilket inte heller känns så bra. Men utan allt klagande är jag lycklig som bara den, och mitt liv är fint som fan just nu! 

Efter sådär 13 timmars sömn.

2 juni

Haft en slöigt bra helg, första helgen på länge som jag har släppt taget från all plugg så det tackar jag mig själv för! Det bästa med hela helgen var lätt att jag såg Fast and Furious 6 (aa och att Adam var här förstås..), men den var helt klart över mina förväntningar, toppade listan av alla dom filmerna och är verkligen sevärd. 

Under helgen har jag även trillat i och hoppat i vattnet frivilligt, fått en del myggbett och suttit i en bil där myrorna tog över helt totalt. Det är sommar mina vänner. 

Upp