Sanna Isidorsson!

Day 2 - Höganäs Saluhall

Vilket underbart place och vilken underbar mat. På övervåningen serverades det en buffé med en massa gott att välja på och på våningen under var det en liten matbutik med en annat massa gott. En aning farligt att dom hade så mycket smakprover på allt eftersom jag sprang runt och åt mig mätt där nere istället.. Och den där utomlands känslan man fick när man kom in i butiken är jag väldigt förtjust i, gjorde allting mycket mysigare. Köpte mig en påse rotfruktschips, kan vara bland de godaste chipsen jag någonsin ätit och att dom är mycket nyttigare än vanliga gör det bara bättre. Sedan köpte resten av folket kött och korv till grillningen ikväll.. Den där tanken att jag ska få i mig något mer existerar inte ens.. 

Day 2 - Early morning

 Klockan 7:15 imorse var jag och pappa påklädda för en intervaller-tur här i skogarna i Helsingborg. Riktigt riktigt skönt! Stannade till lite på ute gymmet också, vilket låg väldigt mysigt till. Skönaste sättet att börja en morgon på.

Jag ska nu in i duschen, få i mig lite frukost sen åker vi till Höganäs där vi tydligen ska bli bjuden på en sagolik lunch buffé, det klagar vi absolut inte på. Och vad jag vet än så länge är att vi har planerat lite tid nere på beachen efteråt. Jag bara älskar det här stället. 

Day 1 - Gränna

Efter två nätter i Stockholm och ett jobbigt kort farväl till mitt fina hjärta drog vi iväg vidare mot Helsingborg. På vägen dit blev det en lite fika paus i Gränna, då vi alla kände för att sträcka på benen, få i oss lite sött och njuta av det otroligt mysiga området. Och vädret börjar äntligen påminna om en riktig sommar, nu håller jag båda mina tummar på att det förblir så också!

Och ja min dator fick följa med, så det kommer bli uppdatering ändå. Förhoppningsvis!

You're eveything I need and more

Att det var ett tag sen jag tittade in här är jag medveten om, men jag har haft fullt upp så det behövdes lämnas åt sidan ett tag. Kan heller inte säga att jag är tillbaka nu för idag packas väskorna vidare mot Stockholm, Helsingborg, Österlen och Danmark för en liten semester trip tillsammans med fina fina vänner. Men efter den veckan hoppas jag att jag har en del bilder och händelser jag kan dela med mig av, och det är klart att jag ska ha!

För några dagar sen fick jag även beskedet om att jag har kommit in på stockholms estetiska, så den 15 augusti börjar jag i en helt ny skola med helt nya dans lektioner, och 9 augusti gör jag en flytt till Solna. Och ja, jag längtar som en tok.