Sanna Isidorsson!

Apartment

Håller på och städar inför helgen, då jag åker iväg och lånar ut lägenhet. 

Imorgon efter skolan är det mysis kväll med fina klassen, grillning står på schemat och kvart i åtta går mitt tåg till mitt tredje hem. 

iPad

Kärlek till min skola som delade ut sprillans nya ipads idag! Har suttit och lekt med den sen jag kom hem.. Vilket inte är så bra för mitt pluggande!

Vad är inte vackrare

En vecka på gymnasiet som en danselev tillsammans med en helt underbar klass! Saker är fortfarande nytt här i Stockholm men jag känner att jag börjar komma in i det eftersom och jag trivs verkligen jätte mycket. 

De senaste två helgerna har jag spenderat min tid tillsammans med Adam. Han är så gó och har verkligen gjort mig bortskämd i helgen.. Det har bjudits på middag och en ros, kvällstur till hammarby sjöstad, väldigt mycket coop, väldigt mycket ljus, trip till västerås och även städning.. Förutom det så har jag haft en slapp vecka i skolan, fikat med nya fina vänner, varit på dansföreställning och haft sjukaste dansträningen. Träningsvärk på träningsvärk.. 

Modellsommar

Vi  har läsmorgon 4 dagar i veckan så idag skulle vi ha med oss en varsin bok att läsa på morgonen innan alla lektioner tar sin start. Jag fick verkligen panik igår när jag insåg att jag inte hade några böcker med mig alls och inget biblioteks kort som funkar här heller så jag och pappa skyndade oss ner till Solna centrum för att lösa ut ett lånekort och jag hittade mig en bok att läsa på morgonen. Och fy så bra, jag fastnade direkt! "en roman om livet bakom modevärldens kulisser" 

Jag tycker från och med nu om att läsa, haha. 

Jag hade kunnat säga att det är enkelt

  

Denna månad har inte alls startat bra för min del. Det har varit sak på sak på sak och igår följde jag med mamma hem från Stockholm, när vi började närma oss Gävle bara öste det ner regn och när vi kom in i Järvsö försvann teckningen helt på våra mobiler. Hemma i lilla Näsberg tändes det ljus, filtarna åkte fram och medans en väntan på att vi skulle få tillbaka teckningen på mobilerna igen kom jag in i evigheters tv-tittande. Igår var en sån där riktig höstdag. 

9 augusti

Motionsrundan runt sjöarna, bromma blocks, baazar, stockholm quality outlet och ikea prickades av på min "att göra" lista idag. Det är fullt upp med flytten som jag nyligen gjort. Från ett hus ute på landet i hälsingland till en liten etta i solna/råsunda. Jag stortrivs redan! Skapligt rörigt överallt nu men det hör till, när alla saker är där dom ska vara kommer det bli hur mysigt som helst. Lääängtar. 

Upp