Sanna Isidorsson!

The last show

I söndags befann jag mig på min sista dansuppvisning i Ljusdal, sista gången med så fina dansare och sista gången med en sån fin lärare. Att hålla tårar inne var hemskt, att säga farväl till något så stort är inte alltid lätt. Men jag åkte därifrån med ett leende på läpparna ändå. 

Men dansen har jag inte gett upp, jag fortsätter till hösten då jag befinner mig på ett nytt ställe med nya dansare och lärare. Och ja, det är något jag ser fram emot. 

Tuesday morning

Jag har en stor smink kris just, haha låter inte bra! Det känns som att jag bara äger gamla produkter nu som sätter sig som ett monster på hyn, inte bra, inte bra alls. Dags för mig att använda mitt lilla presentkort på kicks helt enkelt! 

Det här med mig och gymnasiet, jag är sååå glad! Jag kan faktiskt välja mellan 2 himla bra val, alltså välja. Jag som inte ens hade förväntat mig att komma in på något utav dessa, men jag gjorde det och jag är otroligt stolt. Stockholm next year baby. 

Nytt in

Var otroligt rastlös imorse, som jag alltid brukar vara under helgerna.. Så pappa tog med mig på en liten trip som slutade i Hudiksvall, fick med mig solbrillor och en kuvertväska hem från H&M, stannade även till på ica och köpte med lite godis, jordgubbar och tidningar. Vilken underbar vårdag! 

Glass-fredag

Blev ingen glass tradition på klassrådet idag då glömda pengar besvärade så jag gjorde ordning lite eget såhär efter maten, i super duper sköna mjukisdressen. 

Och till er som undrar vart mina klänningar är köpta så är dom från Nelly!

kärlekspost

När jag skickade efter dessa klänningar hade jag redan bestämt mig för att jag bara skulle behålla en och skicka tillbaka den jag var minst nöjd med, men herregud jag har aldrig varit såhär lycklig över ett köp! Finaste jag någonsin bärt, här ska inget bort, absolut inget, båda ska få hänga fint i min garderob! Nu har jag en balklänning och en till min skolavslutning. No more stress. 

Insta tuesday

Känner lyckan som dansar som små änglar in i kroppen då min mobilkamera faktiskt funkar, haha den som mest kommer till använding! Råkade ta mig ett dopp i badkaret tillsammans med den för ett tag sen vilket gjorde att den blev fuktskadad och kameran blev alldeles suddig, men nu efter typ.. 2 månader blev den helt plötsligt helt clean! Lovely! Fler pics ba! 

Igår gjordes även SO nationella, vilket jag mest känner att visa mitt lilla finger för. Och idag när jag kommer tillbaka till skolan ska del B av det provet göras, vilket känns som att två fingrar kommer komma till användning. 

Efter det dåliga nationella satt jag mig på bussen hem, tränade styrka och slängde upp datorn och täcket i soffan med en skål vindruvor för att mysa ner mig till Pretty Little Liars och fokusera bort all plugg, för en gångs skull.

Vi, du och jag

Just den stunden då han befinner sig i min närhet står tiden stilla, för stunden är det bara han och jag. Att få ligga på hans bröst, andas i takt till hans hjärtslag och dra fingrarna genom hans mörka hår. Jag älskar det. Men du och jag, vi förvirrar mig. Det är svårt. Jag begriper inte, jag vet inte och har ingen aning om vad det här är, vad är vi och vad känner jag, men det absolut största, vad är egentligen jag för honom och existerar det ens något "vi" i hans värld? Det jag vet är att idag får han mina hjärtslag att slå lite snabbare och att hans kramar är dom bästa jag vet. 

Upp